Retourneren

terugsturen van uw pakketje

1.      Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering of het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen  dat je de goederen niet wilt houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete terug sturen(de kosten hiervoor betaal je zelf). Wij vragen uitdrukkelijk het bijgevoegde RETOURFORMULIER in te vullen en op te sturen. Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug op het vermelde bankrekening nummer op het retourformulier.

2.      De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening.

3.      Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt terug gezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

4.      Tijdens de eerste 14dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terug sturen zoals omschreven mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn maar mogen niet gebruikt zijn. In geen enkel geval mag het Via Sophia label dat aan het artikel hangt of kleeft worden verwijderd, indien dit het geval is verlies jet recht op retourneren.

5.    Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Als je de goederen terug stuurt moet dit indien mogelijk met originele verpakking en alle geleverde toebehoren gebeuren.

U kan het retourdocument vinden door op onderstaan,de link te klikken.

Retourdocument